Magamról

Petrőczy Dániel vagyok, 1984. augusztus 16-án születtem, születésemtől fogva Rákosmentén élek. Az Újlak utcai társasházak között nőttem fel, laktam Rákosligeten, jelenleg ismét Rákoskeresztúron lakom a Bakancsos pályánál.
Általános iskolába a Pál Apostol Katolikus Általános iskolába jártam, innen nyertem felvételt a Balassi Bálint Nyolcévfolyamos Gimnáziumba ahol 2003-ban érettségiztem és ugyanebben az évben középfokú angol nyelvvizsgát tettem. A gimnáziumi évek alatt aktív tagja voltam a Diákönkormányzatnak.
Érettségi után dolgoztam a rákoskeresztúri Tescoban, a Chevrolet Gyulai autószalonban és egy ruházati boltban is. 2008-ban megszereztem a kereskedői és boltvezetői szakképesítést,és a HomeCenterben egy márvány, gránit termékeket értékesítő üzlet boltvezetője voltam. Jelenleg egy TV stúdióban dolgozom, irodai és szervezői feladatokat látok el.
Egyelőre nőtlen vagyok de már évek óta együtt lakom a szerelmemmel, gyermekünk még nincs. Rendszeresen látogatok sportmérkőzéseket és nagyon szívesen járom Magyarország minden táját, Felvidéktől Erdélyig.
2004-ben lettem tagja a rákosmenti Fidelitas-nak, 2005-től pedig alelnökként tevékenykedtem.
2006 ősze óta vagyok tagja az Ifjúsági és Sport Bizottságnak, 2009 márciusában lettem listás képviselő – ezt a feladatomat örömmel és felelősen láttam el. 2010 októberétől rákoskeresztúri 3-as körzet egyéni képviselőjeként az élhetőbb és szebb lakótelepi környezetéért folytatom a munkámat.
Ismerem és szeretem Rákosmentét, itt élek, itt tanultam és ide köt minden ami fontos számomra.