Lövés dördült…

Ma délelőtt a Pesti út 91-105. társasház felújítása során, ahol mi is lakunk, eldördült egy lövés.

A munkálatokat a kezdetek óta elleni néhány lakó. Van aki hangosabban, van aki halkabban, például névtelen röpcédulák terjesztésével fejezi ki ellenszenvét a nagy többség által támogatott felújítás ellen.

Ma délelőtti esemény a múlt hétvégi sajnálatos folytatása. Akkor a mai tettes még csak szóban fenyegetőzött a lövéssel, meg is mutatta az engedéllyel tartott gázpisztolyát.

Ma a felújítást végző vállalkozó és a felújítást ellenző lakos vitája fajult odáig, hogy a ház lakója elsütötte a gázpisztolyt, majd a dulakodás során többször megütötték egymást. A mentők elszállították a sérülteket.

A lövöldöző az ellátás után, már otthon van, szerencsére pisztoly nélkül. Valószínűleg soha többet nem tarthat magánál lőfegyvert.

A rendőrség jelen pillanatban is helyszínel, a jövő héten várható bővebb tájékoztatás az ügy folytatásáról.

A bejegyzés kategóriája: Cikk
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.

Lövés dördült… bejegyzéshez 4 hozzászólás

  1. Kiss Sándor hozzászólása:

    Tisztelt Petrőczy Dániel úr! Mint a választókerületünk képviselője!?

    Elsősorban engem NE minősítsen az irományával ! Amit tettem önvédelemből történt! Olyan esetben állít konkrét tényeket ahol nem volt jelen!
    Csak a hallomásból érkező információkból alkot véleményt!
    Az ön helyzetében és pozíciójában ez nagy felelőtlenség.
    Hogy képviseli ön, így, hitelesen az itt lakókat?
    Mivel fogalma sincs mi történik a választókerületében!
    Tisztelt uram, ha ön tenné a dolgát akkor lehet, hogy ez a sajnálatos incidens nem történik meg! Többször próbáltunk önnel időpontot eggyeztetni, sőt a félfogadási idejében is próbáltuk önnel a kapcsolatot felvenni! Ön merre járt a hivatalos félfogadási idejében, mert mi lakók ott voltunk! ÖN NEM! Meghagytuk önnek a telefonszámainkat, hátha veszi a fáradságot és valakit visszahív közüllünk! De az adófizetők pénzéből ez nem sikerült! Szerettük volna azokat a bizonyítékokat ön elé tárni, hogy milyen szinten lopja ki az építkezésből az anyagot a kivitelező és ezzel párhuzamban ez hiányos és életveszélyes! Ezért a munkáért 113.000.000 Ft-ot fognak elvinni az emberek zsebéből!
    Mint már nagyon sokszor elmondtuk!
    Mi a kisebbség! Hogy nem a felújítással van gondunk!! Hanem a kivitelezés minőségével! És a lakókkal több 10 milliót kifizettetnek olyan munkálatokra amit NEM kell kicserélni!! Sokunkban felmerült, hogy ki mennyit kaphat zsebbe, a vissza osztott pénzből, hogy ennyire kiakarnak minket csinálni!! Mert a közösképviselő és a “műszaki ellenőr” csukott szemmel aláír mindent teljesítés igazolást a vállalkozónak!
    Nagyon örülnénk, mi lakók akik nyitott szemmel járunk és nem bírka módjára lehajtott fejjel várjuk, hogy kizsebeljenek minket!
    Hogy ön, mint képviselője ennek a választókerületnek végre meghalgasson minket is!
    Mert ez eddig nem sikerült!

    Üdvözlettel: Kiss Sándor

    • Petrőczy Dániel hozzászólása:

      Tisztelt Kiss úr!

      Valóban van véleményem, de ez szerintem nem gond, hiszek a véleményszabadságban. Zavar, hogy a lakóhelyemen egy vita odáig fajult, hogy lövés dördül. Nem minősítettem Önt, ellenben Ön minősítette az én munkámat amelyet nem ismer. Ha valóban ismerné a munkásságomat, akkor tudná, hogy tárgyaltam már a “kisebbség” tagjának nevezett lakossal, már a tavasz folyamán is. Azóta folyamatosan tájékozódom a felújítás eseményeiről, de Önnel még nem találkoztam a problémákat illetően.
      Ahogyan a fogadóórám időpontját megtalálta, ugyanúgy megtalálhatta volna a honlapomat, rajta az elérhetőségeimmel, meg is kereshetett volna személyesen az alábbi elérhetőségeken:

      daniel@petroczy.hu
      +3620-316-46-96

      Kérem, keressen meg és mutassa be az Ön, Önök álláspontját egy közösen megbeszélt időpontban.

      • Kiss Sándor hozzászólása:

        Tiszelt Petrőczy úr!

        Természetesen lehet önnek is véleménye mint mindenkinek! De önnek mint
        e körzet képviselőjének, szem előtt kellene tartania egy ugyan, apró, de annál fontosabb szempontot! ÖN! Ennek a választókerületnek a képviselője. Jelen helyzetben ez eggyüt járna a tárgyilagos és részrehajlás nélküli állásfoglalással.
        Sajnos, ön nem értelmezte, vagy nem akarja értelmezni az első levelem tartalmát!
        Leírtam, hogy vettük a fáradságot és kerestük önt! Személyesen! Még telefonos elérhetőséget is hagytunk! Kettőt! Ön nem hívott vissza!
        Azóta sem!
        Májusban kereste fel a szomszédom, ha emlékszik rá? Az akkor felvetett kérdésekre ön azt igérte, hogy utána néz. A mai napig sem tette meg!
        Mivel ön is ennek a társasháznak a lakója. És ha egy kicsit is érdekelte volna, hogy mi történik a ház körül, már régen léphetet volna a probléma megoldásának érdekében!
        De ennek ellenére nagyon szivesen megmutatjuk azokat az anyagokat, amelyek a silány és életveszélyes kivitelezési hiányosságairól készűltek!
        Mivel a vállalkozó eltörte a karom ezért nem tudok dolgozni!
        Ezért sajnos sok a szabadidőm!
        A hiteles történetet is megtudhatja az elmúlt szombati történésekről!
        Kérem adjon meg egy időpontot, amikor ránk ér!

        Üdvözlettel:
        Kiss Sándor
        06 20 574-8684

        • Petrőczy Dániel hozzászólása:

          Tisztelt Kiss úr!

          Hozzám sajnos nem jutott el az Ön elérhetősége. Holnap délután fölhívom Önt és megbeszéljük a találkozó helyszínét.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.