Beköltöztem

Még a hétvégén kezdtük el a barátaimmal fölhordani a bútorokat és egyebeket az ötödikre. Mivel a Pesti úti lakótelepen álló egyik ház, ötödik emeleti lakásába költöztem be. A nagy sikerű Bikini koncert után, 14 év után újra, a panelben hajtottam álomra a fejem. Érdekes volt, mert amikor elköltöztem még sokkal kevesebb volt a zöld felület és kisebbek voltak a fák. Meglepett viszont a környék csendessége. Persze a választások közelsége miatt nem teljes a beköltözés, inkább úgy néz ki a lakás, mint egy kampány iroda.

De elmondhatom magamról, hogy nem csak a kerületben lakom, hanem a körzetben is. Ezt ellenfeleim java része nem mondhatja el magáról.

Már csak pár nap és itt a szavazás ideje. Kérem, hogy nyilvánítson véleményt és menjen el szavazni; szavazzon Riz Leventére és rám, hogy a panelokban is jó legyen lakni.

A bejegyzés kategóriája: Cikk
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Beköltöztem bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. jozseftoth hozzászólása:

    Kedves Dani!

    Nagyon örültem annak, hogy fiatalként Te indulsz a körzetben! Nagyon jó a honlap és vasárnap az egész családdal elmegyünk és Rád és a Fideszre fogunk szavazni!

  2. tkaroly hozzászólása:

    Kedves Dani!

    Mi keresztúri emberek örülünk nagyon, hogy a körzetbe költöztél. Én és a családom már több, mint húsz éve élünk a pesti úti lakótelepen. Nagyon jó, hogy végre olyan képviselőnk lehet, aki valóban itt lakik, hiszen így jobban tud minket képviselni. Én minden itt lakó ismerősömet rábeszélem, hogy szavazzanak rád!

    ui: Kérem adja át köszönetemet Riz Levente polgármester úrnak, hogy közbenjárt a lányom ügyében

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.