Keresztúr napja

A mai testületi ülés egyértelmű nyertese Rákoskeresztúr!

Zeneiskola

A Képviselő-testület szavazott ma többek között intézmény vezetőkről, kitüntetésről, térfigyelő kamerákról, Rákosmente Kft-ről és arról, hogy cég osztalékából egy újabb kátyúzógépet vásárolunk. Ezek mellett két nagyon fontos rákoskeresztúri fejlesztésről is szavaztunk: a Pesti és Cinkotai út sarkán álló zeneiskola homlokzata megszépül és a Kőrösi tornatermi padlójának felújítására pályázunk a Keresztúri Központi Sportsulinak köszönhetően.

A zeneiskola épületének homlokzatát hőszigetelő réteggel látjuk el, az eddig ki nem cserélt ablakokat kicseréljük és a talajnedvesség elleni utólagos szigetelés is elkészül. Megszépül a kapu és környéke is, így kívülről is méltó lesz az épület a benne működő intézményekhez. A teljes beruházás mintegy 60 millió forintból valósul majd meg.

A Kőrösi iskola tornatermének padlója sajnos nagyon rossz állapotban van. Ezen az állapoton évek óta próbál segíteni a Keresztúri Központi Sportsuli hiszen itt rendezik meg hazai mérkőzéseiket. Úgy tűnik, most komoly lehetőség adódik arra, hogy a csarnok padlóját ún. TAO-s pénzből felújítsuk. Ehhez természetesen egy eredményes pályázatra is szükség van, de reményeink szerint ez már nem lehet akadálya a fejlesztésnek.

A bejegyzés kategóriája: Cikk
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.