Cikk kategória bejegyzései

Társasházi karantén

Ahogy a COVID-19 vírus fertőzése terjed, egyre több helyen létesülhetnek otthoni karanténok. A már ismert piros lapokon kívül az alábbi plakátok is megjelenhetnek. Kérem, aki karanténba került, tartsa be a szabályokat! Az esetlegesen vele lakók is! Kérem, aki teheti, segítsen … Folytatódik….

Kategória: Cikk | 3 hozzászólás

Fogadóóra helyett…

Ma tartottam volna a szokásos havi fogadóórámat, de nem tettem. A kialakult helyzetben telefonon válaszoltam a körzetet érintő kérdésekre. Kérdezték, többek között, hogy mit gondolok, érzek a jelenlegi kialakult helyzetről. Elmondtam, hogy aggódom… Aggódom azokért akik nem értik miért kell … Folytatódik….

Kategória: Cikk | Szóljon hozzá most!

MARADJ OTTHON! Szemét dolog

Az eddigi, jól ismert tanácsokon túl (maradj otthon, moss gyakran kezet, ne menj tömegbe, stb), egy új problémára szeretném felhívni a figyelmet! Azzal, hogy sokan otthon vannak sajnos kialakulhat egy nem kívánt probléma: sokkal több lesz az otthon kidobott hulladék … Folytatódik….

Kategória: Cikk | 1 hozzászólás

Köszönjük!

Kategória: Cikk | Szóljon hozzá most!

Köszönöm!

Eltelt 5 év, ma volt az utolsó képviselőtestületi ülés a 2014-2019-es a ciklusban. Köszönetet szeretnék mondani azoknak az intézményi, hivatali és civil szervezeti vezetőknek valamint dolgozóknak és lakosoknak, akik Riz Leventével és csapatával együttműködve segítették a munkánkat. A munkát, hogy … Folytatódik….

Kategória: Cikk | Címke: , | 1 hozzászólás

Bővült a pályázati keretösszeg!

Az eredeti pályázati keretösszeget (10.000.000,- Ft) további több, mint kétmillió forinttal bővítettük! Rákosmente önkormányzatának mai ülésén, határozatot hoztunk arról, hogy a társasházak energetikai felújítására és korszerűsítésére juttatható önkormányzati támogatás pályázati 2019-es keretösszegét megemeljük. Ennek köszönhetően minden érvényes pályázat, a teljes … Folytatódik….

Kategória: Cikk | Szóljon hozzá most!

Testületi ülés Rákoskeresztúrt érintő döntései

A mai napon megtartott képviselő-testületi ülésen több, Rákoskeresztúrt kifejezetten érintő döntés is született. Ismét kiírásra kerül a társasházak (és családi házak) számára az energetikai korszerűsítésre fordítható pályázati támogatás. A pontos pályázati felhívás hamarosan megjelenik az Önkormányzat különböző felületein, így akár … Folytatódik….

Kategória: Cikk | 1 hozzászólás

Gyereknap – Ebkavalkád

Színes programok lesznek vasárnap Rákoskeresztúron! A Vigyázó Sándor Művelődési Házban gyereknap alakalmából állati jó programok lesznek, a Bakancsos utcai sportpályán pedig a 9. Ebkavalkád lesz! A Vigyázó MH felhívja a figyelmet: Az Életfa Állatsimogató állatbemutatói (10.30-kor, 13.30-kor és 15 órakor) … Folytatódik….

Kategória: Cikk | Szóljon hozzá most!

Egészségház utca felújítása

Elindult az Egészségház utca Földműves és Diák utca közötti szakaszának felújítása!

Kategória: Cikk | Szóljon hozzá most!

Nyertes pályázatok

A mai testületi ülésen, Rákosmente Önkormányzata megszavazta a társasházi pályázat eredményét. A pályázatot még szeptemberben írtuk ki, de mivel a 10 milliós keretösszeg, több, mint duplájára érkezett pályázat így az eredmény kihirdetésére várni kellett. De megérte várni, mert a 2017-es … Folytatódik….

Kategória: Cikk | 5 hozzászólás