Lomosan

Ismét elérkezett az éves lomtalanítás időszaka Rákoskeresztúron is. A társasházak számára átadott hirdetmények általában november 21 és 22-i kihelyezési dátumot írtak és másnapra ígérték a lomok elszállítását.

Annak rendje-módja szerint, a lakók időben elkezdték kitenni a lomokat, amiket sajnos a guberálók és egyéb nemkívánatos személyek azonnal elkezdtek széttúrni. Idén több alkalommal is láttam, hogy a rendőr járőrök igazoltatják a lomizókat, melyet ezúton is köszönök!

Aztán eljött a másnap, majd a harmadnap sőt ma már a negyednap. Azaz ma már harmadik-negyedik napja nézik, nézzük Rákoskeresztúron a szeméthalmokat… Évekkel ezelőtt volt már olyan eset, hogy az FKF véletlenül rossz dátumot hirdetett ki a lakótelepen, de ez akkor időben kiderült a teljes kerületi térképről. Idén ilyen térkép nem készült: lehet, hogy nem véletlenül?! IMG_6645

Bár ma reggel egy autóval láthatóan megkezdték az elszállítást, ami utánuk maradt sem túl  szívderítő.IMG_6649

Vajon miért parkoltatja az FKF a szemetet a lakótelep házai között? Csak a rákoskeresztúri lakótelepen élők élvezik ezt a “magas” minőségű szolgáltatást?

Remélem a mai napon, nyom nélkül eltüntetik a lomokat, azok nyomait és rendezett köztereket kapunk a pénzünkért…

IMG_6646

Kategória: Cikk | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.